08:06
Paris konaklama konusunda dünyanın en geniş seçeneklere sahip şehirlerinin başında geliyor. Her yıl milyonlarca turiste ev sahipliği yapan şehirde konaklama yapabileceğiniz bir çok çeşitte tesis bulmak mümkün. Paris konaklamanızı ayarlarken dikkat etmeniz gereken en önemli konu ise zamanlama. Şehrin her dönemi hareketli, özellikle yaz dönemi otel fiyatlarının en yüksek olduğu dönem. Bu nedenle Paris gezinizde konaklamayı düşündüğünüz oteli ne kadar erken ayarlarsanız o kadar karlı çıkarsınız.

Paris konaklama konusunda dikkat etmeniz gereken bir diğer önemli konu ise seçim yaptığınız otelin konumu. Paris özellikle çok gelişmiş metro sistemi ile dikkat çeken bir şehir. Paris’te yer alan güçlü metro ağı ile şehir içinde dilediğiniz yere çok rahat ulaşabilirsiniz. Bu nedenle Paris konaklamanızda seçeceğiniz otel metro durağına ne kadar yakın olursa o kadar rahat edersiniz.
Paris Konaklama Tavsiyeleri

Paris’te 2000’den fazla otel bulunuyor. Zor olan konu ise hangi otelin hem ekonomik hem de yüksek ziyaretçi puanına sahip olduğunu bulmak. Bu nedenle Paris konaklama tavsiyeleri bölümüne uzun araştırma ve değerlendirmeler sonucunda 10’ar adet tavsiye otel ekledik. Listedeki oteller özellikle sahip olduğu yüksek ziyaretçi puanları ile öne çıkıyor.

Booking.com’la şimdi ayırt otelde öde!

Dilerseniz Paris konaklamanızı dünyanın en güvenilir ve ünlü konaklama sitesi booking.com‘dan yapabilirsiniz. Üstelik seçeceğiniz otele bağlı olarak ödemenizi konaklama tarihinde otele yerleştiğinizde de yapabilirsiniz.
Ucuz Paris Otelleri

Paris konaklama konusunda özellikle yüksek ücretler nedeniyle sıkıntılı bir yer olsa da güzel bir araştırma ile uygun fiyatlara konaklama imkanı yapılabilecek bir şehir. Paris’te ekonomik konaklama yapabileceğiniz otellerin bir çoğu şehir merkezinden biraz uzakta olsa da yakın konumlarda bulunan metro durakları gezi boyu rahat etmenizi sağlayacak. Dilerseniz oteller dışında 4, 6, 8 ya da 10 kişilik hostel odalarında konaklayarak 23 Euro’lardan başlayan fiyatlara konaklama yapabilirsiniz. Paris’te ucuz konaklama yapabileceğiniz 9 otel tavsiyesi için tıklayın.
St Christophers Inn
Hotel Obododo  The Loft Boutique  

2 Yıldızlı Paris Otel Tavsiyeleri

2 yıldızlı Paris otelleri gezi boyunca ekonomik konaklama arayanlar için bir diğer alternatif. Otellerin bir çoğu şehir merkezinde bulunuyor ve gecelik konaklama ücretleri oda başına 80 Euro civarında başlıyor. Yüksek ziyaretçi puanına sahip 2 yıldızlı 9 Paris otel tavsiyesi için tıklayın.
Hotel Eiffel Turenne  Hotel Du Home Moderne  Hotel Alhambra

3 Yıldızlı Paris Otel Tavsiyeleri

Paris gezisi için en çok tavsiye edilen oteller 3 yıldızlılar. Oteller genellikle şehir merkezinde bulunuyor ve çok yüksek değerlendirme oranlarına sahip. Otellerin bir kısmı Eyfel Kulesi bir kısmı da tren istasyonlarına yakın konumda bulunuyor. 3 yıldızlı oteller genel olarak sezona bağlı olarak oda başı 69 Euro’dan başlıyor. 3 yıldızlı 9Paris otel tavsiyesi için tıklayın.
Cecilia  Hotel Des Comedies  Hotel Du Midi Montparnasse

4 Yıldızlı Paris Otel Tavsiyeleri

Eğer gezi boyunca biraz daha konfor arayanlardansanız 4 yıldızlı otelleri tercih edebilirsiniz. Otellerin büyük kısmının konumları çok güzel. Gezi boyunca sıkıntı çekmeyecek konumlarda yer alıyor. Otellerde gecelik oda fiyatları ise 119 Euro civarında başlayan fiyatlarda. 4 yıldıza sahip 9 otel tavsiyesi için tıklayın.
Beausejour Montmartre  Best Western Premier Hotel L Horset Opera  La Mathurin

5 Yıldızlı Paris Otel Tavsiyeleri

40 yılda bir Paris’e gidiyorum bu nedenle kalacağım otel en rahatı olmalı derseniz şehirde bir çok kaliteli otel bulabilirsiniz. Otellerin hepsi çok güzel konumlarda yer alıyor. Otellerin gecelik oda fiyatları ise 210 Euro civarından başlıyor. 5 yıldıza sahip 9 otel tavsiyesi için tıklayın.
Le Burgundy Paris  Hotel De Vendome  Hotel Marignan Paris



Blogger tarafından desteklenmektedir.