Öncelikle ilk yapmanız gereken(özellikle sabah) Half Price Show Tickets bilet satış noktasını ziyaret etmek . Burada gitmek istediğiniz Showlara yada restaurantlara %50-%60 lara varan indirimlerle bilet bulabiliyorsunuz.

Ben bir showa gidersem en önden izlemek isterim şeklinde bir düşünceniz yoksa tüm organizasyon biletlerini mutlaka buradan alın

Ayrıca buradan bilet alırken bir de elinize indirim kuponu gibi bir kağıt veriyorlar buna çok dikkatli bakın. Çünkü Hard Rock Cafe dahil birçok dükkan için indirim kuponları bulunuyor.




Las Vegasta bulunan tüm otellerde mutlaka bir atraksiyon , Show bulunuyor.

Bence önce çıkanlar ÅŸunlar; öncelikle Cirque de Soleil’in anavatanına gelmiÅŸken bir showuna gitmeden sakın geri dönmeyin. Yine David Copperfield ‘a gitmenizi özellikle öneririm. MGM otelinin Casino’sunda sahne alıyor.

Showlar ile ilgili kendi araştırmanızı yapıp hangisine gideceğinize karar vermek size kalmış

Bir de Bellagio önündeki Fountains of Bellagio yani meÅŸhur havuz gösterisi var ki kesinlikle muhteÅŸem! Bu büyüleyici su gösterisi akÅŸam 19:30 dan sonra 15 dakikada(haftasonları) bir farkli müziklere göre oluÅŸturulmuÅŸ kareografilerle yapılıyor. Ancak ilginç bir detay var ;o da bu gösteriyi mutlaka yayınlanan müzik ile birlikte seyretmek en keyiflisi. Bunu ÅŸunun için söylüyorum, su gösterisi en güzel , otelin tam karşısında bulunan Paris otelindeki Eyfel Kulesinin tepesinden seyrediliyor ancak tabi ki orada müzik yok (Eyfel Kulesi tepesine çıkmak ücretli ve biraz sıra oluyor , çıkmak sizin tercihinize kalmış). Yine Las Vegas’ı tepeden görebileceÄŸiniz Stratosfer binasına çıkabilirsiniz ama bir tanesine çıkacağım diyecekseniz bence tercih Eyfel olmalı)




Las Vegas’ta mutlaka gitmeniz gereken bir yer daha var ki orası da Wynn otel içerisinde bulunan gece kulüpleri. Mutlaka rezervasyon yaptırın. (http://www.wynnlasvegas.com/NightClubs)

Gelelim Las Vegas’ın en meÅŸhur yeri yani Strip bölgesine. Burayı boydan boya mutlaka gezeceksiniz zaten. Cadde üzerinde gün içinde de sokak Showlarını izleyebilirsiniz ama mutlaka Harley Davidson Cafe , World of Coca Cola , M&M’s uÄŸrayın…




Kahvaltınızı Denny’s Cafe de yiyebilirsiniz.(denny’s akÅŸam yemek içinde tercih edilebilir fiyatları uygun) Ayrıca Hooters içerisinde bir ana yemek mutlaka yemelisiniz. Bir de Bellagio otel içerisinde bulunan retaurantlardan birinde mutlaka bir akÅŸam yemeÄŸi yiyin.

Las Vegas’ta iki adet Premium Outlet bulunuyor. Bunlardan biri North(http://www.premiumoutlets.com/outlets/outlet.asp?id=61) biri South (http://www.premiumoutlets.com/outlets/outlet.asp?id=58) . Bunlara ister gidebilir isterseniz de alışveriÅŸ iÅŸini Los Angeles’e bırakabilirsiniz. Los Angeles’teki Outleti n büyüklüğünü gördüğünüzde ÅŸaÅŸkınlığınızı gizleyemeyeceksiniz.

Not: Grand Canyon’u yazmadım.Çünkü hem bizim ilgimizi çekmedi hem de pahalı idi

Tüm Las Vegas yapılacaklarnı görebileceğiniz harita aşağıdaki gibi.

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.